reportiere

Off

Jan. 15., 2014 | 03:58 pm
No:: reportiere

Tas ir joks vai kā?

Vai, tātad, jāsaprot, ka visi, kas izmanto iemaksas bankomātus, ir nelietīgi netīras aplokšņu algas saņēmēji? Jo nekad citādu iemeslu dēļ nevienam godīgam cilvēkam vajadzība pēc šāda pakalpojuma nevarētu pat ienākt prātā, vai ne?
Ne tīņiem pamatskolniekiem, kas vecmammas uzdāvinātu desmitnieku grib ielikt uz skolu atbraukušo bankas pārstāvju uzspiestajā 'skolēna kontā', ne cilvēkiem, kas tikko kā sākuši strādāt nodokļus maksājošā iestādē, kas - nolūkā, lai potenciālais darbinieks nepaliek vispār bez naudas un ēdiena - pirmo mēnesi samaksā uz rokas,
ne pensionāriem, kas pensiju saņem pastā vai pat mājās ar pastnieka palīdzību (oho, iedomājieties tik - 21. gs. arī tā vēl notiek!?), un vēlāk radiem palūdz šo naudu iemaksāt viņu kontos?

Atvainojos par offtopiku, jo iemaksas automāti mani arī pārāk daudz neinteresē - pati saņemu algu, par kuru nodokļi tiek maksāti, taču zinu citus ne mazāk godīgus cilvēkus iepriekšminētajās un citās situācijās (fakin vietas, kas karti nepieņem - jā, arī tādas vēl eksistē!), un man ir pretīgi lasīt, kā kāds ar maksimālu šaurpierību visus izmēra pēc vienas piegrieztnes.

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: