Okt. 7., 2013 | 11:00 am
No:: blondaa_truba
Ķirbju krēmzupa: Katlā izkausē sviestu, apcep sīpolu, liek klāt palielos gabalos sagrieztu ķirbi, uzlej karstu ūdeni (lai knapi nosedz ķirbjus), pieber sāli un kariju (karijs ir svarīgs, lai nav salda zupa), vāra, līdz ķirbji mīksti. Sablenderē, pielej saldo krējumu (drīkst aizmirst, nav daudz sliktāk). Pēc vēlēšanās ieber garneles vai ceptas vistas gabaliņus vai ēd ar grauzdiņiem.
Ķirbju pankūkas: parasta pankūku mīkla ar ķirbju biezeni, ņom.
Ķirbju biezeni vislabāk taisīt izkarsējot ķirbi cepeškrāsnī un sablenderējot, tad biezenis ir saldāks, nekā izvārot.
šis ir ļoti gardi http://www.joyofbaking.com/barsandsquar es/PumpkinBars.html , bet vispār jebkura ķirbju kūka ar ingveru, krustnagliņām un kanēli ir garšīga (internetā ir daaaudz recepšu)
šitas ielikts manā sarakstā, bet vēl nav izmēģināts http://www.apollo.lv/zinas/kirbja-panku kas-ar-sieru/614615?utm_source=apollo&utm_medium=article&utm_campaign=theme
Ķirbju pankūkas: parasta pankūku mīkla ar ķirbju biezeni, ņom.
Ķirbju biezeni vislabāk taisīt izkarsējot ķirbi cepeškrāsnī un sablenderējot, tad biezenis ir saldāks, nekā izvārot.
šis ir ļoti gardi http://www.joyofbaking.com/barsandsquar
šitas ielikts manā sarakstā, bet vēl nav izmēģināts http://www.apollo.lv/zinas/kirbja-panku