Okt. 7., 2013 | 10:37 am
No:: daina
biezeņzupa un svaigais kokteilis. zupai es ņemu ķirbi visvairāk, dažus burkānus, 2 sīpolus, bunti selerijas, pāris ķiploku daiviņas, čili, sāli, piparus, var arī fenheli. visu savāra, sablenderē un pielej klāt saldo krējumu. vēlreiz sablenderē, lai tas saldais krējums vienmērigi sajaucās ar pārējo masu un tad uzvāra. mēs ēdam ar grauzdiņiem un pēdējo reizi likām klāt kaltētos tomātus.
kokteilis - ļoti vienkārši, tā kā neesam tik zaļi, lai to ķirbi pliku dabūtu iekšā, pāris palielus kubiņus blenderējam kopā ar 1 greipfrūtu vai mango, sanāk diezgan biezs, bet var pieliet ūdeni. man labāk patīk ar greipfrūtu
vēl var pankūkas, uz rīves sarīvē, piešauj garšvielas, 1 vai 2 olas un miltus
kokteilis - ļoti vienkārši, tā kā neesam tik zaļi, lai to ķirbi pliku dabūtu iekšā, pāris palielus kubiņus blenderējam kopā ar 1 greipfrūtu vai mango, sanāk diezgan biezs, bet var pieliet ūdeni. man labāk patīk ar greipfrūtu
vēl var pankūkas, uz rīves sarīvē, piešauj garšvielas, 1 vai 2 olas un miltus