gulafija

Sep. 26., 2013 | 09:12 am
No:: gulafija

pēdējos trīs gadus gatavoju uz keramiskās virsmas, kas itkā ir jaudīga un laba, to viegli tīrīt, nav gāzes ķepes, ko te jau daudzi minēja, bet tāpat esmu dziļi pārliecināta, ka ja man būs iespēja nakošajā dzīvesvietā, es gribēšu vismaz 2 riņķus ar gāzi un 2 ar elektrību (vai visus uz gāzi), jo gatavošanai (straujai cepšanai, ātrai temperatūras regulēšanai no ļoooti karsta uz lēnu šmorēšanu) gāzes deglis tomēr ir labāk piemērots. bet tas nu tā, mans viedoklis. domāju, tas vairāk atkarīgs no tā vai un cik bieži gatavo, cik svarīga tev ir tā straujā cepšanas iespēja + cik ļoti gribēsies cīnīties ar gāzes tvaiku radīto ķepi..

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: