crescendo

Duškabīnes, vannu sieniņas & stuff

Jun. 26., 2013 | 03:57 pm
No:: crescendo

Ar ko tīrīt kaļķa nosēdumus no akmens vannai uzstutētas stikla sieniņas? Vēlams tādu ar, ē, 'pret-no-jauna-apkaļķošanās-efektu'? Un vēl būtu labi, ja bez baigiem ķīmiskiem izgarojumiem.


Visi 'kaļķamens noņemšanas' līdzekļi ko redzu veikalā izskatās uz visnotaļ skābes bāzes. Viss, ko gāzīs uz sieniņas, tecēs iekšā vannā, akmens vannai skābus šķidrumus gāzt virsū nevar. Nevienam no veikalā redzētajiem nav rakstīts 'drīkst lietot arī akmens virsmām'. Akrila ir, akmens nav. Nu.. Tribio var, bet Tribio vienkārši vispār neko nedara.

Citādi man labākais risinājums ir kaut kāds ķipa dabīgais ķermeņa skrubis. Nē, nu loģiski jau, tur sāls noberž,mazgājošās piedevas biš patīra, eļļiņa izveido hidrofobu apvalku, bet baigā beršana tomēr + nu ē.. lētāk tomēr gribās. Manis pēc kaut vai praksē pārbaudītu gatavu recepti iedodiet, kādās proporcijās jaukt sāli+eļļu+.. ko nu tur vēl klāt vajag, arī priecāšos.

Nē, google rezultātiem par tēmu 'mājas līdzekļi visām vajadzībām' neuzticos, tur ir pārāk daudz BS no neiedarbīga līdz aktīvi kaitīgam (tyvm b/tards).

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: