sinamorata

jautājums māmiņām - mazgājamās autiņbiksītes

Maijs. 29., 2013 | 03:18 pm
No:: sinamorata

internetā (calis.lv un mammamuntetim.lv) jau esmu skatijusies, bet gribejas seit pajautat - kadai ir pieredze ar mazgajamajam kokvilnas autinbiksem?
es it ka visu to sistemu saprotu un sobrid iebildumu nav jo no sakta gala pamperi nav likusies isti labakais risinajums bet vienakrsi musdienas visertakais.
gribetos pameginat bet negribas ari tadu naudu (20-200ls) izmest tikai par pameginasanu.
galvenais jautajums ir ka tas notiek ziema? tagad vasara liekas ir ok, nekas baigi traks bet ziema skiet sarezgitak vairak cakaresanas.
sobrid apsveru domu par daziem (5-10gab) siem: http://www.prieks.lv/lv/regular/offer/naturaliosidejos3/#
un vel nopirkt klat no softbums.lv to videjo 6paku (2 biksites un 6parastie ieliktnisi un 2 vel kaut kadi) un meginat kaut ka mikset - tad vienus, tad otrus vai pat ideala gadijuma ja tie ieksejie ieliktnisi savstarpeji der tad jau vispar var to miksesanu uz vella parausanu ar tiem no kupona kopa ar softbums. un domaju ari ka tads daudzums pielagotos musu velas mazgasanas ritmam ik pa 3 dienam.
un ja vel konkretak tad vispar kaka parasti ir tikai kadas 1-2 reizes diena - pirma no rita pec piecelsanas obligati un pec tam varbut viena pa dienu vai varbut vakara. japiebilst ka puika 4men vecums. ta ka tas butu ieguldijums uz ilgaku laiku. jo tikai piecuratos ieliktnisus var uzreiz izskalot (redzes vai es tapat domasu ari pec laba laika vinu lietosanas) un likt zaveties.
nu izbraucieniem vai jebkadu citu iemeslu del var jau pavisam neatteikties no parastajiem pamperiem un kad vajadzigs tad lietot tos, bet samazinot lietosanas apjomu uz patiesam nepieciesamam situacijam.
lai vai ka gaidu jusu ieteikumus, atsauksmes, pieredzi vai kadu citu nodeirgu info.

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: