samantta

šašliks

Maijs. 25., 2013 | 11:25 am
No:: samantta

Labdien

Atvainojos, ja pagalam dumjš jautājums, bet šašliks nekad nav taisīts, tas darbs vienmēr atstāts pieredzējušākiem cilvēkiem, bet tagad esmu Anglijā, briesmīgi sakārojās kaut ko šašlikveidīgu uzēst. Atradu recepti, kas sauc pēc kakla karbonādes. Aizgāju pie vietējā miesnieka, izskaidroju ko man vajag, ka spraudīšu uz iesmiņiem un cepināšu - man bija tikai izvēle starp cūkas plecu un kāju (stilbu laikam, ja precizāk), viņiem nemaz tāda kakla karbonāde nav vai slēpjas zem kāda cita vārda. Jebkurā gadījumā, nopirku to stilba gabalu, atnācu mājās, skatos maisiņā, gaļa jau lieliska, smaržo tā, ka jāģibst, tikai gandrīz nekur nekāda taukuma. Laikam miesnieks mani pārpratis un ielicis liesāko ko var atrast, jo tas, protams, viņa acīs labākais.

Tad nu jautājums - vai būs ok, ja taisīšu šašliku no tiem liesajiem gabaliem? Ja tā kārtīgi samarinē uz nakti, būs ok, nebūs sauss?

Paldies liels.

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: