Mar. 26., 2013 | 03:11 pm
No:: lapsamaza

Latvijā audzētie ķiploki! Bet salīdzinoši dēmoniskos daudzumos un regulāri- ja termiski apstrādāti- tad vienai maltītei aiziet no pusķiplokgalvas līdz veselai lielajai ķiplokgalvai, ja (kā iepriekšminēja) svaigai krējuma mērcei- tad 2-3 daivas. Man vienkārši ļoti garšo. Ņemot vērā, ka mana imūnsistēma nav diezko izcila un dzīvesveids nebūt nav tas veselīgākais, tad visus nopelnus varu uz (neķīniešu)ķiplokiem novelt- pēdējos divus gadus nekādi gripveidīgie nav pielipuši, iesnas un klepus arī iet garām. (iepriekš tie bija mans regulārais ziemas pavadonis). Ingvers un sīpoli arī ir cieņā.

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: