dominika

Mar. 16., 2013 | 03:50 pm
No:: dominika

Kādi ir simptomi? Varbūt tas ir viekārši gastrīts? Kad man bija čūla, nebija tikai sāpēs, bet arī tāda sajūta, ka sānā iesiets mezgls, kas traucē justies ērti jebkādā sēdus vai guļus pozā.
Ja tas ir gastrīts, tad, iespējams, var tikt cauri ar tautas medicīnu. Ja čūla - tad gan vajadzēs antibiotikas. Lieta tāda, ka čūla veidojas heliobaktērijas ietekmē - tā ir tāda baktērija, kas dzīvo gandrīz visu pieaugušu cilvēku kuņģos un vairumam neizraisa nekādas problēmas. Bet laimīgajam mazākumam izraisa čūlu. Lai tiktu no tās vaļa, baktērija jāizdzen, un to diemžēl var izdarīt tikai ar antibiotikām. Jebkurā gadījumā - kobra būtu jānorij, lai noskaidrotu, kas tur kuņģī ir (jūtu līdz), un attiecīgi - ko darīt.
No tautas metodēm varu ieteikt no rītiem pirms ēšanas iedzert vienu ēdamkaroti sarīvēta kartupeļa sulas (lai būtu garšīgāk, var sajaukt ar saldo krējumu) - tas izoderē kuņģi, lai nededzina to čūlu tālāk. No produktiem, ko neiesaka lietot, bez visādiem asiem un ceptiem ēdieniem neiesaka arī rupjmaizi un tomētus - pirmo grūti sagremot, otrie veicina skābes izdalīšanos. Es savā ārstēšanās laikā principā ēdu tikai vārītus dārzenīšus (bez garšvielām) un putras.

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: