Mar. 18., 2013 | 10:13 am
No:: eermaniitis
tūlītās tev visu izstāstīšu
pats jau pāris gadus ar to nodarbojos - nu vismaz mēģinu
I. ciršana
cērt vecā mēnesī februārī - lai mazāk sulas un tad tie lielie mīnusi
II. apstrāde
mizu atstāj - galus apstrādā ar parafīnu - uzliek tādu kā korķi virsū vīna pudelēm, ja parādās plaisas - aizlej ar parafīnu
krievijā izlīdzās ar eļļas krāsu
III. glabāšana
vēlams prom no saules un caurvēja - ziemeļu pusē mājai sakrauj un jumtiņu virsū
IV. žāvēšana
parasti glabā trīs gadus žāvēšanas stāvoklī
ja ir doma kā apstrādāt, tad virpošanai glabā kā ir
ja dēļos tad pēc diviem gadiem var salaist brusiņās un tad gadu vēl brusiņās paglabāt
pats jau pāris gadus ar to nodarbojos - nu vismaz mēģinu
I. ciršana
cērt vecā mēnesī februārī - lai mazāk sulas un tad tie lielie mīnusi
II. apstrāde
mizu atstāj - galus apstrādā ar parafīnu - uzliek tādu kā korķi virsū vīna pudelēm, ja parādās plaisas - aizlej ar parafīnu
krievijā izlīdzās ar eļļas krāsu
III. glabāšana
vēlams prom no saules un caurvēja - ziemeļu pusē mājai sakrauj un jumtiņu virsū
IV. žāvēšana
parasti glabā trīs gadus žāvēšanas stāvoklī
ja ir doma kā apstrādāt, tad virpošanai glabā kā ir
ja dēļos tad pēc diviem gadiem var salaist brusiņās un tad gadu vēl brusiņās paglabāt