Mar. 18., 2013 | 10:13 am
No:: eermaniitis

tūlītās tev visu izstāstīšu

pats jau pāris gadus ar to nodarbojos - nu vismaz mēģinu

I. ciršana
cērt vecā mēnesī februārī - lai mazāk sulas un tad tie lielie mīnusi

II. apstrāde
mizu atstāj - galus apstrādā ar parafīnu - uzliek tādu kā korķi virsū vīna pudelēm, ja parādās plaisas - aizlej ar parafīnu
krievijā izlīdzās ar eļļas krāsu

III. glabāšana
vēlams prom no saules un caurvēja - ziemeļu pusē mājai sakrauj un jumtiņu virsū

IV. žāvēšana
parasti glabā trīs gadus žāvēšanas stāvoklī
ja ir doma kā apstrādāt, tad virpošanai glabā kā ir
ja dēļos tad pēc diviem gadiem var salaist brusiņās un tad gadu vēl brusiņās paglabāt

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: