avatar

Mar. 8., 2013 | 11:34 am
No:: avatar

Ārlietu ministrija stingri iesaka neapmeklēt valsts pierobežas teritoriju 5 km attālumā no robežas ar Sīriju, kā arī reģionu uz dienvidiem no Litani upes, kur pastāv nesprāgušu mīnu draudi. Ceļojumam Bekaa ielejā aicinām izvēlēties tikai galvenos ceļus, jo pastāv cilvēku nolaupīšanas draudi. Tāpat drošības apsvērumu dēļ iesakām neapmeklēt militārus objektus un palestīniešu bēgļu nometņu rajonus.

Ņemot vērā globālā terorisma draudus pasaulē, Ārlietu ministrija iesaka ievērot piesardzību, atrodoties vietās, kur pulcējas liels cilvēku skaits ievērojamu tūrisma apskates objektu tuvumā, kā arī sekot līdzi jaunākajai informācijai vietējos plašsaziņas līdzekļos.

Konsulāro palīdzību nepieciešamības gadījumā iespējams saņemt Latvijas goda ģenerālkonsulātā Beirūtā.

Ārkārtas situācijā aicinām nekavējoties sazināties ar Ārlietu ministrijas Konsulārā departamenta diennakts dežurantu pa tālruni: +371 26 33 77 11.

Ārlietu ministrija stingri iesaka jebkurai personai, kura dodas uz ārvalstīm, pirms ceļošanas iegādāties dzīvības un veselības apdrošināšanas polisi, kas paredz arī personas repatriāciju slimības vai nāves gadījumā, kā arī reģistrēties konsulārajā reģistrā.

http://www.mfa.gov.lv/lv/KonsularaInformacija/celotajiem/bridinajumi/libana/#libana

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: