elpa

Jan. 4., 2013 | 06:11 pm
No:: elpa

Piekrītu zemāk esošajam ieteikumam aizvest tanti pie vetārsta (skan labi), lai šis iebiedē viņu.
Citādi - vēl pie teātra iesaku kaut vai safabricēt pašiem kaut kādu vetārsta 'slēdzienu', kur visai nopietni rakstīts par kaķīša stāvokli un vajadzīgo diētu. Bet, nu, tur tā visai konkrēti - trīsreiz dienā tas un tas, pusgadu (pēc tam var nākamo slēdzienu fabricēt).

Bet pirms tam jāpadomā, vai tantei ārsti un viņu slēdzieni ir autoritāte. Ja ne - tad meklējiet, kas ir autoritāte. Ja LR1 raidījumi - sakiet, ka vienā dienā pa radio klausījāties raidījumu par kaķiem un tratatā.. Kaut ko biedējošu par cilvēku zvaniem uz studiju, kā viņi stāstījuši savu šausminošo pieredzi.
Vai teiksim, ja viņai patīk ekstrasensu cīņas, var tantei stāstīt, ka kādā no ar to saistītiem raidījumiem vai rakstiem esat manījuši info, ka dzīvnieki ļoti respektē savus saimniekus un, ja kāds cits baro ne tā, kā saimnieks vēlas, tad kaķis kaut kā var sākt tam ne-saimniekam atriebties, sarežģīt viņa pēcnāves dzīvi vai vēl kaut ko..
Vārdu sakot, jāsaprot, kas ir tas, uz ko tante pavelkas, un attiecīgajā sfērā arī izdomāt kaut kādu klikšķi, kaut ko, kam viņas prāts kaut vai klusībā, pie sevis noticētu.

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: