no_saules_zemes

Jan. 4., 2013 | 12:08 pm
No:: no_saules_zemes

Reizēm, ja tu neesi viņai pietiekoši autoratīva persona, izmanto kādu personu, ko viņa atzīst par autoritāti. Izskalo smadzenes kādam, kas izskalos viņai. Kaut vai kādai viņas draudzenei, iecienītākā dzīvnieku veikala pārdevējai, jebkuram, kura padomus viņa mēdz uzklausīt tad, kad neuzklausa tavus. Es dažkārt šo metodi esmu atradusi par daudz vienkāršāku un efektīvāku kā cīnīties ar vējdzirnavām.

Vēl var padomāt par runāšanu ar tanti valodā, ko viņa saprot. Vienkāršā, pilnā ar misticismu un visādām karmiskām muļķībām. Pamato kaķa nebarošanu lietās, ko viņa atzīst par reālām un būtiskām.

Vēl var pabiedēt ar šausmu stāstiem par to, kas būs, ja viņa neklausīs. No tās pašas operas - runāt viņai saprotamā valodā, piemēram, tavai draudzenei tagad slikti, kaķis čurā asinis, vairs nekakā kastītē, jo smiltiņas viņam asas, duras, mocās un tas viss kā teica vetārsts, no nepareizas barības. Piesaisti elementus, ko viņa zina un kas viņai ir saprotami, piemēram, ja viņa zina kādu stāstu par to, ka "wiskas" slikts, tad piesaisti "draudzene baroja ar wiskas, pēc tam pārgāja uz "tantes mīļākā marka", bet ārsts teica, ka tas viss viens un tas pats.. noindēja kaķi".

Vēl es zinu, ka esmu argumentējusi pret "laukos kaķi ēd visu un dzīvo veseli" ar to, ka laukos kaķu dzīves ilgums ir daudz zemāks (lapsa aiznes, suns nokož) un nepagūst iegūtās veselības problēmas pieteikties., kā arī kaķi laukos tu redzi daudz īsāku brīdi un tevi nekādi neapgrūtinās tas, ka viņš čurās asinis vai viņam būs caureja, kamēr dzīvoklī tā problēma arī tanti var apgrūtināt.

Izejot no šī vēl jau var simulēt konkrētus simptomus, pieņemsim, nopērkot smaku neuzsūcošas smiltiņas un kad māja smird, teikt tantei, ka tā ir viņas vaina un nepiemērotā barība sāk sevi parādīt (kā jau tu viņai iepriekš teici), kaķīts nevar sagremot un ka tagad jums visiem būs jādzīvo smirdošā mājā. Un tad tik katru reizi kā pamana, ka ķērusies pie veciem niķiem, tā pamainīt smiltiņas uz sliktākām. :)

Bet es noteikti mēģinātu tiešām parunāt vispirms ar viņai autoritatīvu personu.

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: