lidot

Jan. 2., 2013 | 09:03 pm
No:: lidot

oi, stereotipu ir miljons, bet, kas attiecas uz kopšanu, tad apmēram pusē gadījumu tie arī atbilst patiesībai. piemēram, uzskats, ka dredus nevar mazgāt un ka tas arī netiek darīts - viss atkarīgs no nēsātāja - zinu eksemplārus, kas divu gadu laikā ne reizi nav mazgājuši, citi mazgā katru otro dienu, tāpat kā parastus matus
vēl cilvēki domā, ka dredi neprasa kopšanu, kas arī īsti neatbilst patiesībai un atkarīgs no nēsātāja - ļoti labi var redzēt, kad par tiem rūpējas, un kopti dredi ļooti atšķiras no nekoptiem, izspūrušiem. (kad man bija dredi, laboju katru vakaru.)

viens no populārākajiem un dīvainākajiem stereotipiem, kas patiesībai neatbilst, ir, ka dredus taisa ar medu. tas ir pilnīgi neloģiskas fantāzijas fail, jo tad tak tajos saliptu visi iespējamie netīrumi, bites un paši dredi liptu pie sejas, apģērba un vispār.
jā, un vēl cilvēki parasti domā, ka dredainie vai nu pīpē zāli, vai arī pilnīgi noteikti zina, kur to var dabūt.
vēl dredainie pilnīgi noteikti klausās regeju, kas arī ne vienmēr atbilst patiesībai.
un diemžēl ir arī tā, ka daļa cilvēku dredainos savā ziņā diemžēl noraksta - nepatīk frizūra, tad arī cilvēks droši vien lohs, kas dzīvē neko negrib un nespēj sasniegt. tas ir viens no maldīgākajiem priekšstatiem, starp citu, jo patiesībā dredi ir uzdrīkstēšanās - kurš katrs tomēr nenēsā. :)

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: