morloku_karalis

Dec. 30., 2012 | 05:40 pm
No:: morloku_karalis

mint it kā ir tas, kas visvairāk cenšas būt lietotājiem draudzīgs, it īpaši no windows mūkošajiem. instalējot laikam ir izvēle starp diviem galvenajiem UI, atšķirība starp kuriem aptuveni ieskicēta, piemēram, šeit: http://arstechnica.com/information-technology/2012/11/linux-mint-14-released-leaves-fresh-taste-in-our-mouths/

ļoti neiesaku ubuntu - ja nu tiešām, tad kādu vismaz pusotru gadu vecu versiju. lietotāja saskarne ir vājprāts (kas vēl varētu būt subjektīvi), un problēmas ar draiveriem ir episkākas par eposu "Lāčplēsis" (atkarībā no konkrētā datora, protams, bet man bijušas problēmas ar visai dažādas specifikācijas un vecuma aparātiem); jaunākajai versijai vēl laikam esot kaut kādas nesmukas klumpes installerī.

par to office funkcionalitāti, lietojot Libre Office - var gadīties visādi. it īpaši ar savietojamību - man ir bijušas problēmas ar worda tabulām pa vairākām lapām, reizēm pat ar rundkopu centrējumu. tabulu rīks arī, imo, visai atpaliek no exceļa, bet lietojams viss vairāk vai mazāk ir. ir iespēja arī caur tādu štelli kā wine iekurbulēt īstos wordu un exceli, ko gan pats neesmu izmantojis.

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: