morloku_karalis

Nov. 14., 2012 | 10:24 am
No:: morloku_karalis

-nepērc Acer, HP; nav teikts, ka būs draņķis, bet gadīties var visādi.
-ja ir iespēja, ņem Dell. vai Lenovo - tad vēlams apskatīties atsauksmes par konkrēto modeli. ir tādi, kas kaut kādā mērā ir veco IBM turpinājums, un tādi, kas ir diezgan lieli draņķi (korpusu kvalitāte ir viena būtiska atšķirība starp nosacītajām sērijām). vai ASUS. ņem vērā, ka Dell un Lenovo tādas lietas kā usb un lādētāja caurumu izvietojums un vēl čupa sīkumu, kas ļoti ietekmē lietošanas ērtumu, ir jūtami pārdomātāki kā ASUSiem, bet pēdējie ir lētāki un vieglāk tīrāmi, un tomēr arī pietiekami izturīgi.
-no "neizjūtot kompīša piepūli" šādā cenā laikam tiešām jāatsakās, bet ar pāris pēdējo gadu laptopiem tā piepūle nebūs liela un būs reti.
-tie, kas saka, ka procesoru noteikti vajag vismaz i5, ļoti nekaunīgi melo. uz laptopiem atšķirība starp i3 un i5 ir maza.
-par veikaliem: neej uz Elkor un RD. ja "īstā" veikalā, tad Euronics, varbūt vēl kādā - jāprasa konkrēti cilvēkiem par pieredzi. ja netā, tad ir m79 vai 1a; vai, atkal, pēc ieteikuma. 1a gadījumā ņem vērā, ka bildes pie aprakstiem ir likuši ne īpaši gudri cilvēki un tās diezgan ierobežoti atbilst realitātei.

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: