Nov. 14., 2012 | 05:32 am
No:: sursurs

nopirku DELLu Inspironu. Pagaidām ir ok.
DELLiem tikai skaņa nu tā - nopirku un sapratu :) Tb, ja pierasts mājās no laptopa bez tumbiņām klausīties, labāk kko citu (HP esot arī tagad laba skaņa).
Bet principā piekrītu ieteikumam, paskaties net veikalos konkrētus modeļus un tad meklē atsauksmes - āralstu saitos arī ir atsauksmju ka biez.
Pa Asusiem - nezinu vai tā vēl ir taisnība, bet agrāk vismaz esot bijis garantijas serviss tikai Lietuvā, sanāk, ja nes viņu ar problēmām, būs ilgāk jāgaida...
Ir daži netveikali, kur iespējams izvēlēties tos parametrus un tad tev izmet kompīšlisti.. Man ir i3 procis (man vienīgi nav tā dziesmu graizīšana, bet citādi nesaprotu, kāpēc būtu jāmaksā par kko jaudīgāku), 4 - operatīvā. Vēl var paskatīties, ja, piemēram, ir brīvi sloti operatīvajai atmiņai - kāda ir amx iespējamā atmiņa) - tb, ja filmas gluži negraizīsi on a daily basis mok pietiek ar tiem pašiem 4 RAM. Bet, ja pēkšņi sāksi pāriet uz kkādiem jaudīgākiem darbiem, varēsi piepirkt un ielikt klāt operatīvo.

Turklāt vislētākās cenas vidēji laikam ir 15collu monitoriem. Arī akcijas visbiežāk - piemēram tai pašā 1a netveiklā. Es, piem, pirku 14 collas - lai mazāks un vieglāk staipīt, attiecīgi cena ar uzreiz kādi 80ls vairāk par mazāk jaudīgu kompletāciju..

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: