Okt. 23., 2012 | 11:56 am
No:: po

Jauks atjautības uzdevums īsnībā =] Žēl, ka man nav vairāk laika šobrīd paštukot.

Enīvei, imho loģiskākais solis būtu salabot klaviatūru. T.i., izjaukt un iztīrīt. Skaidrs, ka jānotīra kontakti. Klavieres mēdz noņemties viegli - google it!

Vēl es diemžēl īsti nesaprotu, kā tieši tev izskatās bootup un ko nozīmē, ka nevar izslēgt. Bet, ja nu gadījumā viņš pirms tā Rescue mēsla dara vēl kko, tad ir varianti. Viens būtu - ieslēgt (pēc kaut kādas brutālas izslēgšanas/bačas nosēdināšanas) un spaidīt F8, kas izmet izvēlni, kā startēt to vindouzu, tipa tur Safe Mode vai Gay Mode, Disco utt. Tas būtu labs sākuma punkts. Vēl var mēģināt tikt BIOSā - spaidīt Del pogu, kamēr lādējas (proms, ja tā darbojas, lol, only one way to find out). Tur tad var visu ko - enablot USB klavieri, kā jau ieteica, vai tml. Vēl var mēģināt boot-up kko no flash drive vai ārējā CD/DVD "dziņa" - tipa tur linux kkādu, no kura tad tālāk visu ko vajag, glābt failus, vatever (tur gan vajadzēs kādu, kurš saprot, kas no tiek).

Vēl, es vnk nezinu, moš tajā Win Rescue ekrānā ir kādas iespējas ar peli vai klaviatūru (ar space arī var klikšķināt izvēlētās ekrāna podziņas, ne vien Enter) taisīt Shutdown vai Restart vai kko.

noteikti vēl ir varianti :)

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: