porkus

Okt. 8., 2012 | 01:19 am
No:: porkus

mazsālīts&mazkūpinats lasis + trekns puskābs krējums (crème fraîche)&/vai laša ikri (var aizvietot ar melnajiem vai zaļajiem ikriem ja nu galīgi ...) + mazmazmazdrusciņ "ziemas" lociņus

vai astoņkājis (novārīts&iemarinēts+ grillēts) + kazas siers + olivas melnās (vai jebkuras citas pēc gaumes)

saldās - melnos ķiršus/vai bumbierus (novārīti cukurūdenī lidz sīrupa stadijai) + salčuks (plombīrs vai itāļu stila gelato)

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: