Okt. 8., 2012 | 01:19 am
No:: porkus
mazsālīts&mazkūpinats lasis + trekns puskābs krējums (crème fraîche)&/vai laša ikri (var aizvietot ar melnajiem vai zaļajiem ikriem ja nu galīgi ...) + mazmazmazdrusciņ "ziemas" lociņus
vai astoņkājis (novārīts&iemarinēts+ grillēts) + kazas siers + olivas melnās (vai jebkuras citas pēc gaumes)
saldās - melnos ķiršus/vai bumbierus (novārīti cukurūdenī lidz sīrupa stadijai) + salčuks (plombīrs vai itāļu stila gelato)
vai astoņkājis (novārīts&iemarinēts+ grillēts) + kazas siers + olivas melnās (vai jebkuras citas pēc gaumes)
saldās - melnos ķiršus/vai bumbierus (novārīti cukurūdenī lidz sīrupa stadijai) + salčuks (plombīrs vai itāļu stila gelato)