ser_oxat

VPN

Aug. 31., 2012 | 10:42 am
No:: ser_oxat

Vēlējos pavaicāt tiem, kas līdz šim ir izmantojuši publiski pieejamos maksas VPN pakalpojumus. Vai arī no Jums ir prasīts apstiprināt savu ID, piemēram, aizsūtot savu pases kopiju?

Lieta tāda, ka pirms kāda laika apmaksāju vienu no populārākajiem VPN pakalpojumu sniedzējiem, tomēr jau pēc neilga laika (aptuveni pēc 2 stundām) saņēmu emailu, kurš vēstīja sekojošo "due to risk scoring associated with previous fraud from your IP address range, we will require further documentation in order to maintain this account". Reģistrējos no IP adreses, kas ir pat ļoti publiska un kuru ikdienā izmanto aptuveni 50 cilvēki. Ok, attiecu šiem nosūtīt savu pases kopiju, bet izlēmu piereģistrēties citā VPN lapā (šoreiz reģistrējos un servisu izmanotoju no savas mājas IP). Pagāja aptuveni nedēļa, kad uz emailu saņēmu vēstuli arī no otrā pakalpojumu sniedzēja ar šādu tekstu "We need to verify the legitimacy of your order to ensure it is not fraudulent, as a precaution we have suspended your account until it's verified.".

Jautājums - vai ir nācies saskarties ar šāda tipa vēstulēm un ko šādā gadījumā esat darījuši? Maksāju es tomēr par zināmu anonimitāti, bet kāda tad īsti anonimitāte, ja jasūta pases kopija? Vai šāda prakse no VPN pakalpojumu sniedzējiem ir ok?

Jau iepriekš paldies par atbildi!

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: