Bodītē neņem atpakaļ vakar nopirktu rokassprādzi?

Aug. 15., 2012 | 12:16 pm
No:: soullesssteel

Nu, labrīt.
Es vakar nopirku tādā mazākā dzintaru rotlietu veikaliņā rokassprādzīti. Šodien viņu vēl tuvāk aplūkoju un vienkārši nav tomēr tas, ko vēlējos. Gāju šodien atpakaļ uz veikalu un gribēju dot atpakaļ- neņem. Prasu kapec tad neņem, rokassprādzītei viss kārtībā un pat cena vēl virsū. Pārdevēja saka, ka viņi neko neņem atpakaļ un viss. Nu, es palūdzos lai taču ņem, pārdevēja saka, lai ap pulkstens diviem vēl vienreiz atnāku, ka tad viņas ķipa šefs būšot un lai ar to parunāju. Veikaliņā arī nekādas zīmes vai tamlīdzīga nav, ka preces neņem atpakaļ.

Nū, bet vai tad tā viņa drīkst pateikt ka neņems un viss? Jo īsti nezinu kā tad ir vai nav, jo domāju, ka 14 dienu laikā var nest atpakaļ preci un saņemt samaksāto naudu. Šodien noteikti vēl aiziešu kad tas šefs būšot, vnk nav kur likt to rokassprādzi, bet būtu labi, ja zinātu, vai viņiem pēc likumiem un patērētāju tiesībām nebūtu jāņem atpakaļ prece.

(Un atvainojos, ja tekstā daudzas stulbas kļūdas atrodās, vienkārši dzīvoju vācijā un nesanāk tad tik bieži rakstīt latviski.)

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: