Jul. 16., 2012 | 02:06 am
No:: komeeta_naak

jebkurš. gaiļezerā, vismaz neiroloģijas nodaļā, arī neiroķirurģijas, neviens neko nepieskata, personāls naktī pohujā guļ un nemostas pat tad, kad ir izsaukuma poga vai kad es slāju garām pīpēt. tikpat mierīgi tas varēja būt cilvēks no ielas, tur neviens gailis pakaļ nedzied. tā kā ar personāla liftu jebkurš idiots var nobraukt līdz pat bumbu patversmei (this shit is real, i didn't make it up), tad nuuujā. pīpēt slimnīcā nedrīkst, to pārkāpj visi pēc kārtas, trepēs, pagrabstāvā, da kur vien tīk. apsardze smagi piever acis. arī uzņemšanas nodaļā neviens gailis pakaļ nedzied, durvis vaļā, mierīgi varētu izbēgt, ja nav pie gultas piesiets.

tā ka, nu... sargā sevi pats. un augsta servisa palāta, par kuru jāmaksā 20 ls / dienā, arī no tā nepaglābs, taisīsi haju – pārvedīs uz izolatoru. tāda nu mums tā fantastiskā veselības aprūpes sistēma ir :)

jeb nu, medicīnā ir pilnīgs pizģec un daudzmaz droša ārstēšana ir tikai traķenē, kur jā, rokturi ir vienīgi personālam un tur arī skatās, lai visu aprij. bet arī tad, kad notiek pizģec un cilvēki no zālēm ģībst, viņiem kaut kā dziiiļi vienalga. un tā kā pusei ir brīvais režīms, vēl labāk.

ja ir kādi jautājumi, šeit pat, ja privāti, komeeta.naak gmailā – diemžēl un ļoti skumji ir bijusi pieredze ar daudzām Gaiļezera nodaļām. arī, bļe, morgu.

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: