Jun. 20., 2012 | 01:49 pm
No:: porkus
iejaucam ūdenī 3-4 tējkarotes sāls un atstājam pa nakti mērcēties
ņemam ieliktnīšus, ko lieto veļas žāvētājos, samitrinam un izklājam pa pannu un atstājam uz kādām 30 min
cepjamo sodu sajaucam ar neatšķaidītām trauku ziepēm un beržam ar mīkstu 'dajebko'
ja rezultāts nav iepriecinošs, metam keramiku ārā un iegādājam parstu restorāna virtuves standarta tērauda pannu ... tiesa gan, lai labumi nepiedegtu, tā arī bus nedaudz, bet korekti, jākopj
ir, protams, baisākas metodes
ņemam ieliktnīšus, ko lieto veļas žāvētājos, samitrinam un izklājam pa pannu un atstājam uz kādām 30 min
cepjamo sodu sajaucam ar neatšķaidītām trauku ziepēm un beržam ar mīkstu 'dajebko'
ja rezultāts nav iepriecinošs, metam keramiku ārā un iegādājam parstu restorāna virtuves standarta tērauda pannu ... tiesa gan, lai labumi nepiedegtu, tā arī bus nedaudz, bet korekti, jākopj
ir, protams, baisākas metodes