porkus

Jun. 20., 2012 | 01:49 pm
No:: porkus

iejaucam ūdenī 3-4 tējkarotes sāls un atstājam pa nakti mērcēties

ņemam ieliktnīšus, ko lieto veļas žāvētājos, samitrinam un izklājam pa pannu un atstājam uz kādām 30 min

cepjamo sodu sajaucam ar neatšķaidītām trauku ziepēm un beržam ar mīkstu 'dajebko'

ja rezultāts nav iepriecinošs, metam keramiku ārā un iegādājam parstu restorāna virtuves standarta tērauda pannu ... tiesa gan, lai labumi nepiedegtu, tā arī bus nedaudz, bet korekti, jākopj


ir, protams, baisākas metodes

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: