Maijs. 9., 2012 | 05:11 pm
No:: quasi

teorijā, hipnosūds paskatās uz problēmu, un tad rok uz cēloni. un pēc tam mēģina suģestēt, šķiet.

psihoterapeits palīdzēs izprast problēmas būtību. tas ir vismaz 2 gadu darbs, un teorijā esot, ka LV esot pacienti ar 10 vai 15 gadu stāžu, kad tā problēma riktīgi dziļa. ideja ir tāda, ka vispirms Tev jāatrod īstais cēlonis, jo tas, ka kaimiņi lohi, visticamāk, nav tas. 99%, ka vaina ir vecākos. iesaku palasīt pašpalīdzības grāmatas, bet bez profesionāļa, kurš zina ko dara, nebūs tas. karoč, var lasīt, un ir vēlams, lai zinātu ap ko viss grozās, bet lasījums būs citāds, ja būs kāds, kurš tā no malas pajautā - bet tā un šitā?

un, vispār, tabletēm nav ne vainas, tas tik tāds stulbs stereotips, ka tabletes sliktas.

jo - runāt ar ps. ir ļoti grūti, un mokoši, kamēr tabletes palīdz nonēmt tās sāpes. abi paralēli nemaz nav tik slikti.

pavēro Shutter island - tur dikaprio bija tablešu režīmā, bet doks tās deva tikai tad, kad galīgi slikti bija. citā laikā strādāja uz prātu (nu, dikaprio bija klīnisks gadījums, bet ideja skaidra)

un kuru doku ņemt - ieteikums var nederēt, jo vajag dzīvē aiziet pie vismaz vairāk nekā viena un sajust, kā jūties tā cilvēka kabinetā, kā viņš skatās, vai ķīmiski saprotaties. vai tev ir bijis, ka vienu cilvēku kāds liela, bet tu tikmēr nevari viņu cieast? tas pats ar psih.

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: