Mar. 1., 2012 | 04:10 pm
No:: pieninjsh

Ļoti labi zinu kas ir kas. Bet antibiotikas sačakarē arī laktozes pārstrādi. To pašu dara alkohols (sistemātiski lietots pārmērīgos daudzumos). Ķīmisko/fizikālo pusi nepaskaidrošu, bet tas nav rauts no zila gaisa. Liela daļa ārstu to noliegs, bet būs arī kas pateiks who is who. Paskatāmies kas notiek attīstītajās valstīs, kur antibiotikas tiek iebarotas caur visu iespējamo, putnu/cūku gaļu, zivīm, utt. Piena mūsu izpratnē tur nav.

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: