Feb. 17., 2012 | 07:55 pm
No:: spuldziite

pēc piecu gadu dzīvošanas pa vāczemi varu pavisam droši teikt, ka, ja proti vācu valodu un esi sirdī atvērts cilvēks, tad i vācieši būs tavi tuvi draugi, i politiskas tēmas ķidās uz iekšu un āru, i pa karu runās ar ļoti objektīviem viedokļiem. vācieši nav punktuālāki par jebkuru citu nāciju, vācieši nv pedantiskāki par jebkuru citu nāciju. vācieši nav naidīgi vai pārlieku draudzīgi. viņi neķidā un nešķiro līdzcilvēku.

vācieši tādi paši latvieši vien ir. tādi paši kā angļi, kā francūži, itāļi vai spāņi. stereotipi, aizspriedumi, asociācijas un pirmie iespaidi parasti tiek būvētas no saujiņas indivīdu, kurus ir sastapis klišejas autors, tās i tīrākās subjekta ilūzijas. jebkurš no šiem argumentiem, kas iepriekšējos kmentāros ir minēts, ir apgriežams otrādi, termina `fricis` vietā ieliekot `jānis`,`džons` vai `čans sū`.

un tiem, kas neprot lasīt starp rindiņām- šis nav uzbrauciens. pirtams, ir interesanti paskatīties, ko domā citi, bet to visu paslaucīt zem nacionālās piederības paklājiņa ir nedaudz naivi.

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: