termostats

Feb. 16., 2012 | 10:07 pm
No:: termostats

1. Vācieši man asociējas ar seriāliem - komisāru Reksi un Kobru, tie noteiki ir taisnības cīnītāji. Vai tā reāli ir, es nezinu.
2. Vācieši man noteikti asociējas ar autobūvi un auto lietām. Piemēram autobāņi, nu tu paskaties kartē un redzi, ka visa Vācijas teritorija ir ar tiem noklāta, nu skaisti. Par autobūvi, nu arī, man visu laiku prātā ir tas Audi sauklis "vorsprung durch technik", man nav ne jausmas, ko tas nozīmē, bet kā skan! Nu kruta. Tāpat arī VW Das Auto, nu arī tas pats. Kaut kāds pamatīgums tur ir.
3. Viss nazi stuff. Es absolūti nesaistu mūsdienu vāciešus ar nacistiem, bet es esmu ievērojis, ka vācieši šeit dalās divās daļās. Vieniem par kaut ko šajā sakarā ir kauns. Vienreiz pālī vienu vācieti sveicināju ar skaļu "heil!" un attiecīgi paceltu roku, un viņš kaut kā tā kā ne apvainojās nedaudz vai kaut kā tā, nu samulsu pat es, lai gan tajā brīdī man tas likās baigais prikols un cerēju no viņa sagaidīt tieši tādu pašu sveicienu. Otra daļa atkal šo mantojumu uztver tā veselīgi ironiski un, piemēram, uz auto līmē Luftwaffe uzlīmes un tā tālāk.
4. Kārtība (ordung, viens no tiem dažiem vārdiem, ko zinu). Man vēl ir bijusi tā laime gaidīt lielajā rindā uz Polijas / Vācijas robežas. Nu un tur bija jāgaida līdz kaut kādai apaļai stundai, kad kaut ko drīkstēs, kad atvērsies kaut kāds postenis un tā tālāk.
5. eBay.de

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: