Jan. 14., 2012 | 11:44 am
No:: eermaniitis
tomātu zupa
novāra visu līdz kauli atdalaš no ādas - izmet kaulus, sakapā gaļu - met atpakaļ un vāra līdz gaļa sadalās pa škiedrām - peld tādas mazas šķiedriņas
noblanšē toma'tus, nomizo, sablenderē un buljonā iekšā
var pievienot burkānus, rīsus vai vienkārši olu nūdeles pēc sirds patikas - bambusu dzinumi ar der kraukšķīgumam - visu var iegādāties maksimās vai rimi ;) bambusa dzinumi konzervēti
novāra visu līdz kauli atdalaš no ādas - izmet kaulus, sakapā gaļu - met atpakaļ un vāra līdz gaļa sadalās pa škiedrām - peld tādas mazas šķiedriņas
noblanšē toma'tus, nomizo, sablenderē un buljonā iekšā
var pievienot burkānus, rīsus vai vienkārši olu nūdeles pēc sirds patikas - bambusu dzinumi ar der kraukšķīgumam - visu var iegādāties maksimās vai rimi ;) bambusa dzinumi konzervēti