ziemsvētku kēkss

Dec. 13., 2011 | 11:38 pm
No:: malafemmina

Sveikas kulinārajiem cibiņiem!

Gan jau kāds no jums pazīstams ar britu salās iecienīto ziemsvētku kēksu, kurā ir mežonīgi daudz žāvētu augļu un pavisam maz mīklas, un kurš kādu brīdi pirms svētkiem jānobriedina, talkā ņemot arī alkogōlu. Receptēs maisās visādi stiprie, brendijs, rums, pat viskijs, bet es šoreiz gribētu slacīt šo brīnumu ar Marsalas vīnu, kam 18%. Pavārs-asistents baidās, ka ar tik maz grādiem viss neiztvaikos kā vajag, un kēkss ņems un sabojāsies. Ko jums pieredze, teorija vai čujs ņuhs un poņa saka?

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: