petro

Nov. 16., 2011 | 07:41 am
No:: petro

1kārt un vissvarīgāk - trokšņu līmenis:
34dB-noteikti dzirdēsi ka skaļi dūc
31dB-dzirdēsi filmas klusākajās vietās
29dB-dzirdēsi tikai tad ja filmā ir klusums (dators dūks skaļāk)
26dB un mazāk- visticamāk ka tev nebūs tik daudz naudiņas lai nopirktu tik klusu, bet ja nu tomēr tad to tu sadzirdēsi tikai tad kad mājās visi aizgājuši gulēt visas sadzīves tehnikas izslēgtas un mašinas aiz loga vairs nebrauc

2kārt - tehnoloģija LCD vai DLP
atšķirības ir diezgan ievērojamas un nevaru te tagad tā uzrakstīt. Prasi pārdevējam un ja tas sāk liet bullšitu tad vienkārši ej uz citu veikalu.

3kārt - gaismas jauda
vismaz 2000 ANSI lūmenus jau nu vajag ja vien tas netiek uzstādīts telpā kurā vispār nav logu.

4kārt - lampas mūžs
Tas ir pilnīgs sūds, ko te visi raksta, ka tam ir kāda nozīme. No personīgās pieredzes varu teikt ka 5 gadu laikā neesmu notērējis vēl ne 2/3 no savas 2000 stundu (ar vēl mazāku mūžu viņas vispār neražo) lampas resursa un jau tagad varu teikt, ka par to naudu par kādu varētu nopirkt jaunu lampu tādam antikvāram (Mitsubishi SE-2) modelim es varētu tagad nopirkt jaunu projektoru ar lielāku izšķirtspēju, vairāk gaismas un, protams, arī jaunu lampu iekšā.
Lampas mūžs ir no svara, kad tas ir prezentāciju projektors kurš strādā bez apstājas un tiek izslēgts varbūt tikai pa naktīm un brīvdienās, bet nevis mājās kur viņš tiks ieslēgts pa 2-3 h vakarā un arī ne jau katru vakaru, lai paskatītos kādu mūvi.

Vēlu veiksmi pērkot.

Ja nu kas tad esmu 2 gadus strādājis pie projektoru tirdzniecības un arī servisā un varu diezgan daudz par tiem verķiem pastāstīt. Vienīgi rakstītājs gan esmu diezgan slinks tāpēc labāk zvani ja vēlies vēl kādu konsultāciju.

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: