_re_

Nov. 16., 2011 | 12:55 am
No:: _re_

man līdzīga pieredze kā atbildi augstāk. mums ir izsniegts lietošanā epson projektors, līdz ar to nezinu ne tā modeli (atrodas otrā istabā, tur tagad tumšs un nevar trokšņot, varu rīt apskatīties, ja vajadzīgs), ne cenu.
bet būtībā projektors filmām ir kruta, tas kino efekts. un vēl gultā. :)
par tiem trokšņiem, hm, es nezinu, neesmu ne reizi skatoties pievērsusi uzmanību tam, ka tas skaļi rūktu vai kā citādi par sevi ar skaņu atgādinātu, lai arī atrodas mums tieši blakus gultai. parasti filmai ir skaņa. :) vēl par te augstāk minētajiem argumentiem - istaba mums pietiekami liela, no projektora līdz sienai kādi 3,5m. siena balta, gluda. skaņa ir kaut kādas tumbiņas, pietiekami vecas un nedārgas, 2 mazās, viena mazliet lielāka basiem, ir ok. un par attēla kvalitāti - konkrētajam projektoram tā ir laba, nav nekādu iebildumu par graudainumu vai pikseļiem. bet tv, cik man nācies secināt tuvāko radinieku mājokļos, gan ir problēmas ar pikseļiem jaunajiem lielekrāna modeļiem. tur tad vajag ļoti labu un dārgu tv, lai no tā izvairītos. lai skatītos televīziju, ja vispār to dara, pietiek ar dajebkāda izmēra dajebkādu kasti.
nu jā, bet ne jau par projektoru kā tādu te bija jāpārliecina. :) es kā lietotājs vulgaris varu ieteikt konkrēto modeli (kuru nezinu, ha), funkcionē un filmas rāda labi.

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: