inese_tk

Sep. 13., 2011 | 10:12 pm
No:: inese_tk

jēziņ. es tur novilku 97/98 gada ziemu.
sāku no septembra vidus, grupas bija jau noformējušās, tāpēc mani tur vienai tukšākai pielika klāt. manā pirmajā treniņā neviens nepainteresējās vai vispār protu apseglot zirgu. man bija kaukādi 12 gadi un biju ļoti kautrīga, turklāt tur nevienu nepazinu. labi, ka bija nelielas priekšzināšanas un kaut kā nebūt to zirgu apsegloju. inventārs drausmīgā stāvoklī - trenzes aprūsējušas, kāpšļu siksnas un vēderjostas uz puņķiem turējās. mācību grupas zirgus baroja pēdējos un ar sūdīgāko sienu, kas bija atlicis. visi viņi dzīvoja un kustējās kā roboti. brīvajā laikā, ieslēgti boksos auda, rija gaisu, monotoni riņķoja pa boksiem vai dauzīja ar kājām pa durvīm.
manā grupā bija vairākas krievu meitenes, kuras nerunāja latviski. lai gan es teicu trenerei, ka neprotu krievu valodu, viņa treniņos pārsvarā runāja krieviski, līdz ar to es neko nesapratu. mēnešiem ilgi darījām vienu un to pašu.
nu voltizēšana bija interesantāka, jā. bet par sausajiem treniņiem neko pat dzirdējusi nebiju - nu ka Kleistos tādi būtu.
ģērbtuvēs zaga - man treniņa laikā nozaga naudu un reiz arī autobusa kartiņu. domāju, ka netikšu mājās, jo 13. autobusiem tolaik bija vadītājs-konduktors.
nezinu, man nav nevienas labas atmiņas no turienes. neko īpašu arī tur neiemācījos un neieguvu. es gan nebiju normāla uz sportu orientēta censone. vienkārši gribēju pavadīt laiku kopā ar zirgiem un iemācīties labi jāt. tur es to točna neiemācījos.

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: