Jun. 29., 2011 | 04:23 pm
No:: atis

Mēs runājām, bet viņi takš uzreiz redz, ka no Baltijas. Kaut vai pēc apģērba un izturēšanās. Un tad viņiem mazliet pofig, latvietis vai vācietis, runā krieviski vai nē.

No otras puses, bieži gadījās piedzīvot pilnīgi nereālu laipnību un sirsnību, īpaši tad, kad maku+pasi vilcienā aizmirsu un man Gomeļas stacijas kaut kāda priekšniece sazvanīja ko vajag un norīkoja tanti, kura brauca līdzi uz vilcienu depo palīdzēt maku atgūt, uz 2h pasākums bija. bet jābūt gataviem, ka kāds noteikti viltīgā veidā uzmest gribēs. Bet līdzīgi jau visur, arī Rietumeiropā, taksisti un oficianti ir traki viltīgi.

Tagad atcerējos vēl ko, tos dzīvokļus kaut kādas tūrfirma izīrēja, tā nebija privāta tante. Viss, protams, bez čekiem un skaidrā naudā notika. Bet tādas cenas kādas bija mājaslapā, tādas arī reāli bija, nekādas viltīgās piemaksas neprasīja. Paskatījos vecajos meilos, http://www.belarusrent.com/ - cenas gan augušas stabili divas reizes :) ārpus Minskas pie taksistiem to cenu vēl uz 2 varēja mierīgi izdalīt un ir tad bija sajūta, ka pārmaksājam.

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: