vertebrea

Par tējām

Jun. 27., 2011 | 04:45 pm
No:: vertebrea

Bija reiz man draugs, kas bieži vien tējas maisiņos dēvēja par gružkastes maisiņiem, bet ne par to ir jautājums.

Kāpēc bieži vien, gatavojot tēju maisiņos, tām norādītā garša - teiksim rieksti ar ķiršiem, parādās tikai pēc tam, kad tējai pievieno cukuru? Tas cukurs uz kaut ko reaģē vai kā - aktivizē kaut ko? Gribētos no tā cukura tikt vaļā, bet bez cukura tā tēja paliek kā parasts, karsts padzēriens - jēga zūd. Ar beramajām man vienmēr ir pārlieku lielā ņemšanās, vēlos savus ķiršus un riekstus bez cukura piedevas. Vai varbūt man ir kādas problēmas ar garšas izjūtu? Teiksim patīk sālis ļoti daudz, ļoti stipras tējas un tā tālāk.

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: