Jun. 10., 2011 | 01:11 pm
No:: anima_de_nera

es reiz vāriju granātābolu zapti - 3 stundas uz šķīvīša nekas nerecēja, tad nu man beidzot palika gāzes žēl, atmetu ar roku un lēju burciņās. pēc divām stundām burciņās atradu medum līdzīgu konsistenci, kurā karoti varēja dabūt tikai tad, ja burciņu patura siltā ūdenī :D bet garšoja dievīgi, draudzene teica, ka pēc pieneņu medus :D
tā gan nebija pirmā zapte, bet viņai nav augļu iekšā, tikai no sulas un tāpēc vajadzēja biezumu. ar biezumainām zaptēm jau nav tik traki, ja arī ir šķidrāka.

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: