sacrifice

Dec. 11., 2005 | 05:08 pm
No:: sacrifice

Nu ir 2 veidu soliishana... ir taa ka... vienkaarshaa.. tu soli.. parasti cik reaali tu vari samaksaat.. maximaalo summu, piem ja preces vertiba pashlaik ir 5Eur, tu uzliec max.savu stavku piemeram 60 eiro... tad automatiski paraadaas ka pashlaik tu esi shiis preces ieguveejs pa 6 Eiro.... ja kaads megjina tevi parsolit(patreizeejo tavu summu 6euro) vinjsh piem uzliek 10 eiro... automatiski vinjam paraadaas ka tu esi uzsolijis 11eiro(taadeejaadi nepasakot ka tava maximaalaa naudas summa soliitaa ir 60eiro).... taa tas notiek...
otra soliishana ir Reizinaashana, piemeeram preces sakumcena ir 5eiro.. tad tu reizini minimaalais ar 2... peerc automatiski pa 10... veel kaads uzsola x 2 uzreiz pa 20 un taa :) te tas princips kas pirmajaa soliishana nedarbojas!
un ta bezmaz ir taada fishka kaa SoforKaufen/Sofort Neu... tas nozimee ka tu preci uzreiz njem pa to cenu kas ir noraadiita :)
vo taadi piiraagi... ja ir jautaajumi dod zinju :) a un peec tam noreekjinies ar paarskaitiijumu... paprasi vinjam vinja kontu... vai veel vieglaak ja tev ir PayPal.com sisteema.. vispaar mieriigi!

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: