degeneralis

Maijs. 8., 2011 | 07:55 pm
No:: degeneralis

Divi reāli varianti - autobuss un ātrvilciens. Ātrvilciena plusi, protams, ir ātrums - līdz centram 20 minūtes. Mīnuss attiecīgi ir cena, iegūglē Arlanda Express, jo neatceros no galvas, bet aptuveni 2x dārgāks par busu bija.

Tātad, ir lidostas autobusi, kas kādās 45 minūtes aizved uz centru par visai civilizētu samaksu. Ja nemaldos, bija 119 SEKi, vēl kaut kādas atlaides, ja esi 25 vai jaunāks. Paskaties www.flygbussarna.se, tur arī var uzreiz nopirkt e-biļeti netā.

Autoosta/centrālā vilcienu stacija ir savienota ar metro pieturu T-Centralen. Tur jābrauc ar zaļo līniju (līniju sarakstu var apskatīt www.sl.se), virziens laikam bija Farsta Strand/Skarpnack/Hogdalen (vai kas tāds). Var braukt līdz pieturai Gullmarsplan, tur ar kājām jāčāpo kādas 7-9 minūtes, vai arī līdz pieturai Globen, no turienes tikai kādas 5 minūtes. Uz Globen gan iet tikai viena vilciena līnija, tādēļ iesaku braukt uz Gullmarsplan, jo tad der jebkurš zaļās līnijas vilciens pareizajā virzienā.

Par cenām - atkarībā no tā, cik personas jūs esat un cik daudz plānojat izmantot sabiedrisko transportu. Ir 24-stundu biļetes par 100 SEK, ir 72 stundu biļetes par 300 SEK. Ir arī "strēmeles" (Rabattkuponger), 8 braucieni par 169 SEK (ja pareizi atceros). Aktuālākās cenas var atrast www.sl.se.

Ja vēl kādi jautājumi, dod ziņu :)

Ā jā, no lidostas vēl var ar taksi. Fiksētais tarifs bija ap 4-500 SEK, ja nemaldos.

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: