Mar. 29., 2011 | 08:13 pm
No:: meeneshi
30 lapiņas baziliks (svaigs, bez kātiņiem)
200 grami parmezāna siera (var uz pusēm ar pekorīno) nelielos kubiciņos
1 daiviņa nomizota ķiploka
200 grami ciedru riekstu. mēdz taisīt arī ar citiem riekstiem jā, tiem pašiem minētajiem indijas. šķiet, ir dzirdēts arī ar valriekstiem.
100-150 grami labas olīveļļas
mazliet sāls
visu liek blenderī un maļ kādu minūti.
masai nav jābūt galīgi pastā, jābūt zināmam graudainumam
kādu laiku var glabāt ledusskapī sterilizētā burciņā, pārlietu ar olīveļļu.
200 grami parmezāna siera (var uz pusēm ar pekorīno) nelielos kubiciņos
1 daiviņa nomizota ķiploka
200 grami ciedru riekstu. mēdz taisīt arī ar citiem riekstiem jā, tiem pašiem minētajiem indijas. šķiet, ir dzirdēts arī ar valriekstiem.
100-150 grami labas olīveļļas
mazliet sāls
visu liek blenderī un maļ kādu minūti.
masai nav jābūt galīgi pastā, jābūt zināmam graudainumam
kādu laiku var glabāt ledusskapī sterilizētā burciņā, pārlietu ar olīveļļu.