suspends

parādu piedzinēji

Mar. 17., 2011 | 03:37 pm
No:: suspends

Tikko man piezvanīja no Paul consults vai kā tur, un laipni informēja ka man no 2000. gada(!) ir 25Ls liels parāds LMT. Rīt aiziešu uz LMT, noskaidrošu un samaksāšu to parādu, bet jautājums ir tāds: tie parādu izsitēji grib ar savu tiesu (ap 20Ls), un biju dzirdējis, ka viņiem gan nevajag maksāt, jo nav nekāda tiesiska pamata, vai tā ir?
Kā arī ar šo parāda lietu biju jau ņēmies ar creditreform ap 2002. gadu un, paskaidrojot iemeslus kāpēc un kā, tie atsējās. Cik atceros, līgumā ar LMT toreiz man arī nebija nekāda punkta par manu datu nodošanu trešajām personām a ļa piedzinējiem (līgums tagad gan ir pazudis).
Noilgums - pašlaik sanāk ka ir jau tie 10 gadi pagājuši, bet pauls consults apgalvo ka man ir izsūtījuši vēstuli pagājšgad decembrī, bet es neesmu to saņēmis, tātad tie 10 gadi nesanāk, un vai tad tādos gadījumos nesūta ierakstītu vēstuli?
Īsumā: es varu samaksāt tieši LMT lai liekas mierā, bet vai es varu sūtīt drst tos piedzinējus ar savām komisijām + vēl pieprasīt kā viņi dabūjuši manus datus un uz kāda pamata?

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: