Apr. 23., 2005 | 12:30 am
No:: po

Soja mēdz būt daudzās un dažādās formās. Tomēr tāda "šašlika" nav, jo šašliku laikam jau raksturo muskuļu cīpslas. Soja ir taisīta no tip sojas miltiem, ja nemaldos, kas padara tās masu samērā viendabīgu. Ir pieejami visādu izmēru sojas gabaliņi, tai skaitā "karbonāde" - taisnstūris tāds... paliels. Enīvei, neiesaku pirkt lielveikalos - tur ir 245 reiz dārgāk. Ir Rīgā divas, ja nemaldos, vietas, kur var iegādāties sojas produktus plašā klāstā - viens ir uz gogoļa ielas aptuveni pie Zinātņu akadēmijas (logā uzraksts "S O J A S P R O D U T I" vai kkas tamlīdzīgs. Otrs ir uz dzirnavu ielas tur uz augšu vēl aiz Kr.Valdmāra ielas. Zema ēka tāda, zaļa izkārtne "Sojas produkti, garšvielas" vai kkā tā.
Pagatavot ir visnotaļ vienkārši - aplejam ar karstu ūdeni (vai nu, var tajā ūdenī sabliezt kkādas garšvielas vai ko, jo soja pati par sevi ir samērā bezgaršīga, tāpēc garšvielām ir liela nozīme. nu jā, gaļa jau ar nav diez ko garšīga..), paturam kādas dažas minūtes un tad uz pannas vai un tad ļaujam fantāzijai vaļu. Visko var sataisīt.... jā...

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: