Dec. 1., 2010 | 01:36 pm
No:: pievakare

ledusskapī ieliec glāzi ar sāli, prosta lai stāv. sāls absorbē sevī smakas.

attiecībā ar amarilli. to laista tik ilgi, kamēr lapas sāk atmirt, tad laistīšanu palēnām samazina, kad lapu vairs nav vispār (kā visām sīpolpuķēm, iestājoties miera periodam) uz mēnešiem trim to liek mierā - gandrīz pilnīgi sausā zemē. tad pakāpeniski sāk laistīt, kad izveidojas lapas, dod arī papildmēslojumu. labs variants būtu, ja miera periods viņam būtu ziemā, kad var podu ar lakstu iebāzt vēsumā arī (vēss, sauss un tumšs) ij veģetācijas periodu taisīt vasarā, kad ir silts un daudz gaismas.ja tagad lapas ir sakuplojušas, tad regulāri laisti, kamēr tās sāk atmirt un tad samazini laistīšanu un taisi lakstam miera periodu. bez miera perioda neziedēs.

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: