mandersons

Okt. 31., 2010 | 12:26 pm
No:: mandersons

Ja vecais disks ir SATA, tad bez probleemaam piesleedz to jaunaa datora SATA portaa, kura numurs ir augstaaks nekaa sisteemas diskam (ja izdara otraadaak var gadiities, ka naaksies BIOS'aa mainiit disku ielaades seciibu). Pirms tam, protams, jaapaarbauda vai jaunaa datora baroshanas blokam ir papildus elektribas konektors (dazhi leetaa gala razhotaaji joprojaam meedz uztaisiit barokli ar tikai vienu SATA elektribas konektoru). Ja disks ir SATA ar 'veco' baroshanu tad nekaadaam probleemaam nevajadzeetu buut.

Ja disks ir PATA, tad jaapaarbauda vai jaunajam datoram vispaar ir PATA ports uz maatesplates ;) Ja ir un pareizi iesprauzot vadus nestraadaa - jaaskataas "jumperi".

Peec tam, kad disks buus Windowsaa atradies, var gadiities, ka naaksies mainiit tiesiibas uz vecaa diska, lai piekluutu visiem datiem. Vienkaarshaakais veids kaa to izdariit ir panjemt "ownership" uz visu lietotaaja profilu un citaam mapeem, ja tiesiibu nav.

Pirms uz dullo pirkt aareejaas disku kastiites vispirms apskaties kaads Tev vispaar ir vecais disks -> attieciigi kaada kastiite vajadziiga, cik taa izmaksaas un vai tas ir tikai vienreizeejs kopeshanas pasakums vai ari to veco disku turpmaak izmantosi kaa aareejo. Un tikai tad var izlemt - vai leetaak nesanaak kaadu vienkaarshi pasaukt paliigaa.

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: