Okt. 27., 2010 | 01:55 pm
No:: po

Ak tad pasaku grāmatas? Kad pašnodevīgi muļķi tepat līdzās sludina reinkarnāciju, tad tavam viedajam, visu izšķirošajam prātam nav nekādu iebildumu. Bet, kad Dievs uz tevi runā, lai tu atgrieztos no sevis maldināšanas un no grēkiem, pie kuriem tu esi pieradis un kurus mīli, tad tu šņāc kā čūska un rej kā suns! Bailes - turklāt, vietā. Attopies!
Un, interesanti zināt, vai tās "lētticīgo cilvēku" pakļāvēju baznīcas bija tās pirmās 10 kristiešu paaudzes, kuras dzīvoja pastāvīgos nāves draudos? Kuri bija tie pakļāvēji? Tie, kurus nogalināja Nērons? Vai varbūt Domiciāns? Vai tie, kurus spīdzināja Trajāns, vai tomēr Marks Aurēlijs? Varbūt tu domā tos, kuri mira vēl 5 paaudzes pirms pagānu ķēniņš nolēma iznīcināt kristietību, sapludinot to ar pagānismu?
Tavi attaisnojumi kalpo tikai par tevis paša apsūdzību. Tu izvēlies to ļaunāko daļu un ar to lepojies. Bet nešaubies - Dievs, kurš patiešām ir Dievs, necietīs nekā no tā, ko tu centies Viņam nodarīt. Tavi ceļi būs tie, kas beigās locīsies Visa Radītāja priekšā.

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: