Aug. 2., 2010 | 08:22 am
No:: vilibaldis
apmēram šitā:
0, 5 l burciņa maizes kvasa vai iesala ekstrakta koncentrāta, pāris karotes medus, 150. g. sviesta, glāze cukura, 2 olas, naža gals soda, 600. g miltu, garšvielas.
Visus lipīgos sīrupus uzkarsē + sviests + garšvielas. Padzisušam piesit olas (nekādā gadījumā nekult, lai būtu vēl cietāks) +milti, visu krietni samīca, izrullē un cep.
0, 5 l burciņa maizes kvasa vai iesala ekstrakta koncentrāta, pāris karotes medus, 150. g. sviesta, glāze cukura, 2 olas, naža gals soda, 600. g miltu, garšvielas.
Visus lipīgos sīrupus uzkarsē + sviests + garšvielas. Padzisušam piesit olas (nekādā gadījumā nekult, lai būtu vēl cietāks) +milti, visu krietni samīca, izrullē un cep.