Jul. 7., 2010 | 05:13 pm
No:: lee
Ieteiktu gan iepriekš soju pamērcēt (vislabāk buljonā) vismaz 30 min un tikai tad gatavot.
+ iepriekš klāt minēšu vēl diedzētu graudu kotletes (dziedzēti graudi + rīvēta vārīta biete + ola): izskatās līdzīgi gaļas kotletei un garša ar nav slikta. Kā arī citu dārzeņu + auzu pārslu kotletes vari paeksperimentēt!
Ja ir sēnes, graudi un rieksti tad principā es bez gaļas varētu izdzīvot, tik šad tad palietoju vistu un jaunlopu, bet cūķi gan vairs ne - liekas, ka smird un vispēr ir vēeh. Nu lai izdodas uzvarēt tais derībās! :)
+ iepriekš klāt minēšu vēl diedzētu graudu kotletes (dziedzēti graudi + rīvēta vārīta biete + ola): izskatās līdzīgi gaļas kotletei un garša ar nav slikta. Kā arī citu dārzeņu + auzu pārslu kotletes vari paeksperimentēt!
Ja ir sēnes, graudi un rieksti tad principā es bez gaļas varētu izdzīvot, tik šad tad palietoju vistu un jaunlopu, bet cūķi gan vairs ne - liekas, ka smird un vispēr ir vēeh. Nu lai izdodas uzvarēt tais derībās! :)