vilkate

Jul. 7., 2010 | 04:43 pm
No:: vilkate

Vienīgais, kas nāk prātā - ekoloģiski audzēti jēri. Jēra gaļai gan garša specifiska un ekojēri nebūs arī no lētajiem.

Kā veģetāriete soju iesaku - vienīgi jāraugās, lai uz iepakojuma būtu norādīts, ka nav ģenētiski modificēta, drošs paliek drošs. :) Ēdieni nav grūti pagatavojumi, tikai jāņem vērā, ka soja ir kā baklažāns - tā uzsūc to garšu, kādā viņu gatavo, tāpēc veikli jāstrādā ar garšvielām, garšaugiem, visādiem dārzeņiem un mērcēm, citādi var sanākt bezgaršīgi.

No sēnēm var uztaisīt perfektas gaļas imitācijkarbonādes un kotletes.

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: