Jul. 7., 2010 | 04:43 pm
No:: vilkate
Vienīgais, kas nāk prātā - ekoloģiski audzēti jēri. Jēra gaļai gan garša specifiska un ekojēri nebūs arī no lētajiem.
Kā veģetāriete soju iesaku - vienīgi jāraugās, lai uz iepakojuma būtu norādīts, ka nav ģenētiski modificēta, drošs paliek drošs. :) Ēdieni nav grūti pagatavojumi, tikai jāņem vērā, ka soja ir kā baklažāns - tā uzsūc to garšu, kādā viņu gatavo, tāpēc veikli jāstrādā ar garšvielām, garšaugiem, visādiem dārzeņiem un mērcēm, citādi var sanākt bezgaršīgi.
No sēnēm var uztaisīt perfektas gaļas imitācijkarbonādes un kotletes.
Kā veģetāriete soju iesaku - vienīgi jāraugās, lai uz iepakojuma būtu norādīts, ka nav ģenētiski modificēta, drošs paliek drošs. :) Ēdieni nav grūti pagatavojumi, tikai jāņem vērā, ka soja ir kā baklažāns - tā uzsūc to garšu, kādā viņu gatavo, tāpēc veikli jāstrādā ar garšvielām, garšaugiem, visādiem dārzeņiem un mērcēm, citādi var sanākt bezgaršīgi.
No sēnēm var uztaisīt perfektas gaļas imitācijkarbonādes un kotletes.