morraa

OS X un tiikla diski

Jul. 6., 2010 | 01:58 am
No:: morraa

Situaacija ir sekojosha.
Uz datora ir OS X 10.6.4, lokaalajaa tiiklaa atrodas cietais disks, kursh ir caur iodata net.USB ieriici (usb->lan sharing server) piesleegts wifi routerim.
Kad piesleedzu disku pirmo reizi, OS X pateica, ka disks nav lasaams, taapeec vinju buutu jaanoformatee. Noformateeju arii, sadalot vinju divaas daljaas, abaas HFS+ sisteema ar MBR. Peec formateeshanas Disk Utility saka ka diski corrupt un vispaari jaalabo. Noformateeju veelreiz - darbojas. Piesleedzu TimeMachine, kursh caur wifi tur iekopeeja kaadus 5gigabaitus un tad kliksh! un disks atkal corrupt, Disk Utility saka ka visas nodes invalid, backupo visu un formatee nost. Atkaartoju ciklu veelreiz - tas apts rezultaats.
Interesant ir, tas, ka ja disku piesleedz caur parasto USB pie datora, tad visi parititoni ir ok, nekas nav corrupt un nekaadas nodes nav sapleestas; Buutu jau labi visu laiku caur USB, bet man tomeer gribeetos lai tas disks buutu always online caur wifi routeri.
Vai kaadam ir idejas kaapeec taadas probleemas rodas un kaa tas vareetu buut risinaams?

Sheit buus ievaddati:
Disks ir 1Tb Seagate, shaaroshanas severis ir iodata net.USB, routeris ir kaukaads Buffalo Air Station

Upd: Paldies watta kungam par liidzdaliibu, probleema tika atrisinaata lejuplaadeejot peedeejo net.USB servera draiveri.
Tags:

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: