Mar. 16., 2010 | 07:18 pm
No:: safe

Es neizlasīju visus komentārus, tapēc atvaino, ja kāds jau šādu ideju ir devis.
Man pašai pašlaik ir melni mati un domāju pāriet uz blondiem. Tad aizgāju pie vienas frizieres (pieklājīgā frizētavā, par labām cenām un sakarīgiem meistariem), viņa man teica, ka esot jāņem ārā krāsa. Tā arī ir tāda kā ķīmiska apstrāde. To veicot, parādās visas krāsas kuras ir bijušas iepriekš, un pēc tās var piekrāsot to toni, kurš ir vistuvāk vēlamajai. Tad pēc tam jau tālāk pats domā kā vēlas, vai krāsot citā utt.
Man pašai dabīgi ir gaiši mati, tādēļ viņa teica, ka tas esot vienas reizes jautājums un maksājot (kopā ar veidošanu, krāsošanu, krāsas izņemšanu) ~30ls.
PAr matu bojāšanu, nu tas ļoti atkarīgs no tavas matu struktūras un kā viņi vispār uzņem tādas lietas, bet kā friziere teica, ka tas neesot nekas briesmīgs un,ka būs jālieto kopjoši līdzekļi utt.
Un tā krāsas izņemšanas efektivitāte arī esot atkarīga no tā ar kādām krāsām krāsots(nu vai dažādu firmu,jo tam esot nozīme, nav īpaši labi krāsot katru reizi ar citas firmas krāsu un savā tonī, kā aŗi no tā, cik daudz dažadu toņu ir bijuši iepriekš).
bāc, tik sīki burtiņi, pati nezinu ko uzrakstīju :D

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: