cane

Apr. 17., 2005 | 09:33 pm
No:: cane

Kaa jau te citi teica - tas, cik ljoti saapees, atkariigs no kjermenja daljas, kuru taisies notetoveet. Teiksim, uz pleca saapees stipri mazaak, nekaa uz muguras, kur aada ir tuvu kauliem. Bet jebkuraa gadiijumaa taas saapes, manupraat, ir pacieshamas. Man ir neliels tetoveejums muguras lejasdaljaa, taisiits pirms 4,5 gadiem salonaa uz Briiviibas ielas (pie Ceesu ielas). Galvenais ir labi paardomaat, ko tu gribi sev tetoveet. Viena man zinaama meitene pat glezu ar kakji uz tetoveeshanaas salonu stiepa, jo gribeeja tieshi taadu kakji sev uz muguras :)
Nedomaaju, ka tetoveejums var apnikt, ja vien tas nav kas mirklja iespaidaa taisiits. Nez, varbuut esmu konservatiiva, bet nedomaaju, ka vajag taisiit ko ljoti lielu un ljoti pamanaamaa vietaa, ja ir doma par to, ka kaadreiz dziivee naaksies straadaat darbu, ar ko tetoveejums iisti kopaa neliimeejas. Vakarkleita + milzu puukjis uz pleca... diez kas nav.
A par to, kaa tas izskatiisies peec 30 gadiem, manupraat, pat nav veerts iespringt. Pirmkaart, gan jau buus izdomaatas stipri efektiigaakas metodes tetoveejumu likvideeshanai, kaa tagad. Otrkaart, tetoveejumi buus daudziem 50+ g.v. cilveekiem. Un, treshkaart, ja tetoveejums vairs neizskataas labi, to vienmeer var atjaunot.

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: