Feb. 17., 2010 | 11:48 am
No:: fenrir

vienkaarshots piemeers:

1) uz galda KQ2, tev rokaa 2T. Pots ir 2000, chetri speeleetaaji. Pirms tevis pacelj pa 500.
Reaali uz chetriem speeleetaajiem kaadam noteikti ir vai nu K vai Q, kaa minimums. Kavaa atlikushas divas kaartis kas tev iedotu triis divniekus (jo uz galda nekaads straight vai flush neizskataas).
Divas kaartis ir apmeeram 1/20 iespeeja ka izkritiis, savukaart jaamaksaa tev ir 1/5 - tava iespeejamiiba ka izkritiis 2 ir krietni zemaaka kaa tas ko tev ir jaaatdod naudas zinjaa (ko maksaa un ko vari vinneet) lai paliktu speelee, taatad roku labaak mest prom.

2) uz galda KAA, tev rokaa AQ. chetri speeleetaaji. Pots ir 2000. pirms tevis pacelj pa 2000.
Tev ir otra labaakaa roka (vieniigaa kas to var uzvareet shajaa briidii ir AK), papildus kaartis tev nevajag. Tavas izredzes uzvareet ir apmeeram 25/1, no tevis naudas zinjaa prasa 1/1. Viennoziimiigi saukt, vai arii celt augstaak (matemaatiski tu vari saukt apmeeram liidz 50'000 shajaa situaacijaa).

Galvenais ka shajaa briidii tevi neinteresee kas ir pretiniekiem, bet tikai attieciiba starp to kaadas kaartis ir tavaa rokaa un cik tev prasa riskeet lai uzvareetu potu.

(bet nu, tas taa, ljoooti vienkaarshoti. Matemaatiku un teoriju iesaku papeetiit pashai, saakt ar kaa iisti kaarto rokas, turpinaat ar pot odds un outs. Tad var saakt jau arii ar nopietnaakaam teorijaam skatiities - piemeeram shobriid censhos sagremot "the mathematics of poker" (interesants paarskats par sakariigaam graamataam ir: http://www.thepokerforum.com/bookreviews.htm).

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: